Kako bismo vam omogućili najbolji korisnički doživljaj i funkcionalnost stranica, ova internetska stranica upotrebljava kolačiće (cookies). Nastavak služenja ovom internetskom stranicom znači da se slažete s upotrebom kolačića.


Više o kolačićima

Zahtjevi za ulaz sa vozilom u pješačku zonu - službe i javne službe

Pravne osobe
Obavijest: Ovaj obrazac popunjavaju pravne osobe, ako ste fizička osoba pristupite obrascu ovdje.

Plaćanja

Potvrde o plaćanju priložite u privicima.

Obavijest: Uplatu od 13,27 EUR izvršite na račun IBAN HR9323400091837400006 naslovljen na Grad Rovinj-Rovigno, Trg Matteotti 2, 52210 Rovinj, Hrvatska sa modelom 68 pozivom na broj 5789-OIB-0 i opisom plaćanja Naknada za ishodovanje odobrenja.
Obavijest: Uplatu od 6,64 EUR izvršite na račun IBAN HR9323400091837400006 naslovljen na Grad Rovinj-Rovigno, Trg Matteotti 2, 52210 Rovinj, Hrvatska sa modelom 68 pozivom na broj 5703-OIB i opisom plaćanja Upravne pristojbe.

Zahtjevu priložiti sljedeću dokumentaciju:

  1. dokaz da pravna odnosno fizička osoba (obrtnik) ima sjedište ili obavlja djelatnost unutar pješačke zone (izvod iz trgovačkog registra, obrtnica, ugovor o zakupu poslovnog prostor ili vlasnički list)
  2. dokaz o uplati naknade za ishodovanje odobrenja u iznosu od 13,27 EUR (gore navedeno)
  3. dokaz o uplati administrativne pristojbe u iznosu od 6,64 EUR (gore navedeno)

„Zaštita osobnih podataka: Podnositelj zahtjeva predajom ovog zahtjeva daje svoju suglasnost Gradu Rovinj-Rovigno da u njemu navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu izdavanja predmetnog Odobrenja/Rješenja i u svrhu kontaktiranja. Podnositelj zahtjeva potvrđuje da je upoznat sa svojim pravima i ostalim u odnosu na prikupljanje, obradu i pohranu njegovih osobnih podataka u svrhu navedenim ovim zahtjevom. Prava podnositelja zahtjeva u odnosu na njegove osobne podatke može vidjeti i na internetskoj stranici Grada Rovinja-Rovigno, www.rovinj-rovigno.hr.“

Privici:

Povuci i ispusti privitke ovdje

Potraži privitak na računalu
Lista privitaka
  • Nema privitaka.