Kako bismo vam omogućili najbolji korisnički doživljaj i funkcionalnost stranica, ova internetska stranica upotrebljava kolačiće (cookies). Nastavak služenja ovom internetskom stranicom znači da se slažete s upotrebom kolačića.


Više o kolačićima

Zahtjev za podmirenje prijevoznih troškova učenika - djece sa posebnim potrebama, za dnevni centar za rehabilitaciju Veruda-pula i školu za odgoj i obrazovanje u Puli

Fizičke osobe
Molim GRAD ROVINJ – ROVIGNO da mi prizna pravo na podmirenje prijevoznih troškova za dijete

Priložiti sljedeću dokumentaciju:

  1. Potvrdu Dnevnog centra za rehabilitaciju Veruda-Pula ili Škole za odgoj i obrazovanje-Pula

 

„Zaštita osobnih podataka: Podnositelj zahtjeva predajom ovog zahtjeva daje suglasnost Gradu Rovinju - Rovigno da prikuplja i obrađuje gore navedene osobne podatke u svrhu utvrđivanja podataka za ostvarivanje prava na podmirenje prijevoznih troškova učenika - djece sa posebnim potrebama, za dnevni centar za rehabilitaciju Veruda-Pula i školu za odgoj i obrazovanje.

Podnositelj je suglasan da Grad Rovinj-Rovigno preuzme podatke dostupne iz elektroničkih baza podataka:
1. Uvjerenje ili potvrda o prijavi prebivališta za sve članove obitelji, najmanje 5 godina neprekidno prijavljeno prebivalište na području Grada Rovinja-Rovigno (ne prilaže stranka).

Prava podnositelja zahtjeva u odnosu na njegove osobne podatke može vidjeti i na internetskoj stranici Grada Rovinja-Rovigno, www.rovinj-rovigno.hr.“

Privici:

Povuci i ispusti privitke ovdje

Potraži privitak na računalu
Lista privitaka
  • Nema privitaka.