Kako bismo vam omogućili najbolji korisnički doživljaj i funkcionalnost stranica, ova internetska stranica upotrebljava kolačiće (cookies). Nastavak služenja ovom internetskom stranicom znači da se slažete s upotrebom kolačića.


Više o kolačićima

Zahtjevi za ulaz sa vozilom u pješačku zonu - obavljanje djelatnosti unutar pješačke zone

Pravne osobe
Ulica u kojoj imamo, odnosno koristimo poslovni prostor unutar pješačke zone

Plaćanja

Potvrde o plaćanju priložite u privicima.

Obavijest: Uplatu od 26,54 EUR izvršite na račun IBAN HR9323400091837400006 naslovljen na Grad Rovinj-Rovigno, Trg Matteotti 2, 52210 Rovinj, Hrvatska sa modelom 68 pozivom na broj 5789-OIB-0 i opisom plaćanja Naknada za ishodovanje odobrenja.
Obavijest: Uplatu od 6,64 EUR izvršite na račun IBAN HR9323400091837400006 naslovljen na Grad Rovinj-Rovigno, Trg Matteotti 2, 52210 Rovinj, Hrvatska sa modelom 68 pozivom na broj 5703-OIB i opisom plaćanja Upravne pristojbe.

Zahtjevu priložiti sljedeću dokumentaciju:

  1. dokaz o registraciji pravne odnosno fizičke osobe (izvod iz trgovačkog registra ili obrtnica)
  2. dokaz da pravna odnosno fizička osoba (obrtnik) ima sjedište ili obavlja djelatnost unutar pješačke zone (izvod iz trgovačkog registra, obrtnica, ugovor o zakupu poslovnog prostor ili vlasnički list)
  3. dokaz o uplati naknade za ishodovanje odobrenja u iznosu od 26,54 EUR (gore navedeno)
  4. dokaz o uplati administrativne pristojbe u iznosu od 6,64 EUR (gore navedeno)

„Zaštita osobnih podataka: Podnositelj zahtjeva predajom ovog zahtjeva daje svoju suglasnost Gradu Rovinj-Rovigno da u njemu navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu izdavanja predmetnog Odobrenja/Rješenja i u svrhu kontaktiranja. Podnositelj zahtjeva potvrđuje da je upoznat sa svojim pravima i ostalim u odnosu na prikupljanje, obradu i pohranu njegovih osobnih podataka u svrhu navedenim ovim zahtjevom. Prava podnositelja zahtjeva u odnosu na njegove osobne podatke može vidjeti i na internetskoj stranici Grada Rovinja-Rovigno, www.rovinj-rovigno.hr.“

 

Privici:

Povuci i ispusti privitke ovdje

Potraži privitak na računalu
Lista privitaka
  • Nema privitaka.