Kako bismo vam omogućili najbolji korisnički doživljaj i funkcionalnost stranica, ova internetska stranica upotrebljava kolačiće (cookies). Nastavak služenja ovom internetskom stranicom znači da se slažete s upotrebom kolačića.


Više o kolačićima

Pražnjenje i odvoz fekalija (cisterna kapaciteta 5m3)

Fizičke osobe
Obavijest: Ovaj obrazac popunjavaju fizičke osobe, ako ste pravne osobe pristupite obrascu ovdje.

VAŽNA NAPOMENA:

U slučaju:

  • hitne intervencije unutar radnog vremena
  • hitne intervencije van radnog vremena
  • hitne intervencije u neradne dane i dane državnih praznika

Nazvati dežurni broj (052) 877 215

HITNE INTERVENCIJE naplatit će se po večim tarifama

Plaćanja

Potvrde o plaćanju priložite u privicima.

Obavijest: Uplatu od 44,15 EUR izvršite na račun IBAN HR1223800061170003569 naslovljen na Odvodnja Rovinj-Rovigno d.o.o. za djelatnosti javne odvodnje, Novigradska ulica 1, 52210 Rovinj, Hrvatska sa modelom 00 pozivom na broj OIB i opisom plaćanja Pražnjenje i odvoz fekalija.

Ako smatrate da je potrebno, na dnu možete priložiti dodatne dokumente (npr. slike, pdf, ...)

„Zaštita osobnih podataka: Podnositelj zahtjeva podnošenjem ovog zahtjeva daje svoju suglasnost trgovačkom društvu ODVODNJA ROVINJ – ROVIGNO d.o.o. iz Rovinja, Novigradska ulica 1, da u njemu navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetnog zahtjeva i kontaktiranja, te eventualno izvršiti slobodan prijenos osobnih podataka podnositelja zahtjeva nadležnim tijelima nužnih za izvršenje i provedbu predmetnog zahtjeva. Ovaj zahtjev biti će zaštićen od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjen na sigurno mjesto i čuvane u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama trgovačkog društva ODVODNJA ROVINJ – ROVIGNO d.o.o. iz Rovinja, Novigradska ulica 1, Prava podnositelja zahtjeva u odnosu na njegove osobne podatke može vidjeti na www.odvodnjarovinj.hr

Privici:

Povuci i ispusti privitke ovdje

Potraži privitak na računalu
Lista privitaka
  • Nema privitaka.