Kako bismo vam omogućili najbolji korisnički doživljaj i funkcionalnost stranica, ova internetska stranica upotrebljava kolačiće (cookies). Nastavak služenja ovom internetskom stranicom znači da se slažete s upotrebom kolačića.


Više o kolačićima

Zahtjevi za ulaz sa vozilom u pješačku zonu - fizičko tehnički poslovi zaštite imovine i osoba

Pravne osobe
za slijedeće vozilo/a

Plaćanja

Potvrde o plaćanju priložite u privicima.

Obavijest: Uplatu od 6,64 EUR izvršite na račun IBAN HR9323400091837400006 naslovljen na Grad Rovinj-Rovigno, Trg Matteotti 2, 52210 Rovinj, Hrvatska sa modelom 68 pozivom na broj 5703-OIB i opisom plaćanja Upravne pristojbe.
Obavijest: Uplatu od 39,82 EUR izvršite na račun IBAN HR9323400091837400006 naslovljen na Grad Rovinj-Rovigno, Trg Matteotti 2, 52210 Rovinj, Hrvatska sa modelom 68 pozivom na broj 5789-OIB-0 i opisom plaćanja Naknada za ishodovanje odobrenja.

Zahtjevu priložiti sljedeću dokumentaciju:

  1. dokaz o registraciji pravne odnosno fizičke osobe (izvod iz trgovačkog registra ili obrtnica) iz koje je vidljivo da je pravna, odnosno fizička osoba registrirana za obavljanje poslova fizičko-tehničke zaštite imovine i osoba
  2. ugovor o pružanju usluga pravnim odnosno fizičkim osobama sa sjedištem u pješačkoj zoni
  3. dokaz o uplati naknade za ishodovanje odobrenja u iznosu od 39,82 EUR (gore navedeno)
  4. dokaz o uplati administrativne pristojbe u iznosu od 6,64 EUR (gore navedeno)

„Zaštita osobnih podataka: Podnositelj zahtjeva predajom ovog zahtjeva daje svoju suglasnost Gradu Rovinj-Rovigno da u njemu navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu izdavanja predmetnog Odobrenja/Rješenja i u svrhu kontaktiranja. Podnositelj zahtjeva potvrđuje da je upoznat sa svojim pravima i ostalim u odnosu na prikupljanje, obradu i pohranu njegovih osobnih podataka u svrhu navedenim ovim zahtjevom. Prava podnositelja zahtjeva u odnosu na njegove osobne podatke može vidjeti i na internetskoj stranici Grada Rovinja-Rovigno, www.rovinj-rovigno.hr.“

 

Privici:

Povuci i ispusti privitke ovdje

Potraži privitak na računalu
Lista privitaka
  • Nema privitaka.